LifeCoach&  

Alternatieve Therapeut

Energetische Therapie voor iedereen.

Coach Valentijn biedt verschillende vormen van energetische therapie en healing. Een hele praktische energetische therapie van coach valentijn is de Energetische meditatie therapie. Deze therapie bestaat uit project gerichte meditatie(s). Het bouwt de basis voor innerlijke rust en zekerheid en zelf-programmering. 

Je zal jezelf na enkele geleide sessies zodanig kunnen ontwikkelen in deze therapie model, dat je het ook voor jezelf op maat kan uitschrijven en uitvoeren. Energetisch meditatie therapie brengt balans tussen jouw spiritualiteit en realiteit en de wijsheid om deze balans te kunnen behouden en onderhouden ten opzichten van jouw gewenste toekomst. Ik zal je live in mijn praktijk of live via video begeleiden tijdens de voor jou op maat uitgeschreven sessie, waarna je het zelf kan beoefenen. 

Naast een op maat geschreven sessie zijn er ook standaard trajecten beschikbaar. Een standaard traject van het door jou gekozen onderwerp kan je per video bestellen en of aangeven als je het liever met persoonlijke begeleiding wilt leren totdat je het zelf verder kan.

Deze therapie is de kunst van het zodanig Beïnvloeden van jouw realiteit dat je de nodige ondersteuning van je eigen omgeving krijgt en herkent om je doelen te bereiken.  

Enkele standaard energetische trajecten van Coach Valentijn zijn: 

- therapie voor Innerlijke rust en balans.

- voor de gewenste liefdes realiteit en doelen.

- tegen depressie.

- tegen verslaving.

- tegen eenzaamheid.

-tegen Burn-Out.

- voor positieve spirituele wijsheid en kracht.

- voor meer kracht uit je geloofsovertuiging te halen.

- voor succes.

- voor de ideale baan. 

- voor bescherming.

- voor herstel van schade uit het verleden.

- tegen blokkades.


Geef in het contact formulier  aan welke sessie bij jouw situatie past.


E-mailen
Bellen
Instagram