LifeCoach&  

Alternatieve Therapeut

Alternatieve therapie gericht op jou! 

In onze drukke maatschappij merken we allemaal weleens dat we te maken krijgen met vervelende stress, of een gevoel van druk. In die gevallen is het vaak lastig om een manier te vinden om hiervan af te komen. In die gevallen is het dan ook een goed idee om te kijken naar de mogelijkheden die geboden worden door specialisten in de alternatieve therapie. Het is bijna onmogelijk om zelf de problemen rondom druk, vervelende gevoelens of problemen op te lossen. Een goede therapeut kan je hier echter gemakkelijk in begeleiden en zorgen dat je op een effectieve manier geholpen wordt. Hierbij is het doel niet alleen om de zere plek te vinden, maar om hem ook te verhelpen. In veel gevallen komen mensen niet alleen beter uit de trajecten, maar voelen ze zich beter dan ooit tevoren.

Waarom kiezen voor alternatieve therapie?

Door te kiezen voor alternatieve therapie, kies je voor een methode die zich aanpast op jou. Er wordt namelijk niet gekeken naar wat de statistieken zeggen, of wat er voorgeschreven wordt door de standaard. We kijken naar jou persoonlijk, want iedereen is anders. In elk geval is een andere behandeling of benadering nodig en die kunnen wij met de alternatieve therapie voor je bieden. Hierdoor bieden we je kans om voor eens en voor altijd afscheid te nemen van de problemen die je tegenkomt in je dagelijkse leven. In sommige gevallen zijn dit kleine problemen en in andere gevallen hebben ze een grote impact op iemands leven. Door onze persoonlijke benadering, vinden we altijd een passende therapie en een passend traject dat gemakkelijk kan worden aangepast op jouw vraag.

Workshops alternatieve therapie

Wij bieden bij coachvalentijn.com ook handige workshops aan die je kunnen helpen om helderder te gaan denken. Om een manier te vinden om je levensdoelen helder te krijgen. Hierdoor kun je gemakkelijk inspelen op wat je echt nodig hebt en waar je naar op zoek bent. Niet alleen maakt dit het gemakkelijker om je weg in het leven te vinden, het zorgt ook dat je minder druk zult voelen in de maatschappij. Het zorgt dat je een gebalanceerde persoon wordt dat in kan spelen op veranderingen, met een doel voor ogen. Bij ons kun je terecht voor verschillende workshops, therapieën en natuurlijk ook een chatroom of telefonisch consult. Op onze tarieven pagina, zie je direct wat de kosten van deze diensten zijn en kun je zelf bepalen welke therapie het beste past bij jouw vraag.

Meerdere mogelijkheden

Mocht je graag met mensen kletsen via een chat om een beeld te krijgen van je toekomst, je problemen, of andermans problemen, dan bieden we je daar een handige optie voor via onze website. Ook is het mogelijk om een telefonisch consult of een videoconsult te boeken. Hierdoor kun je gewoon vanaf thuis geholpen worden via een handige telefoon- of internet connectie. Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden of graag een keer langs willen komen voor een consult, schroom dan niet om je vraag aan ons te stellen via de website. 
E-mailen
Bellen
Instagram