LifeCoach&  

Alternatieve Therapeut

Coaching voor kinderen en tieners

Wij houden zielsveel van onze kinderen. Tegenwoordig krijgen kinderen een overvloed aan externe input. Ze proberen passief meer informatie op te nemen dan ze ooit zouden kunnen consumeren of verwerken. Tv, internet, sociale media. . . het is overal. Altijd. Hierdoor kunnen onze kinderen hun hersenen heel anders gaan gebruiken dan waarvoor ze bedoeld waren: leven in een echte wereld.

Merk je dat:

- Jouw kind zijn/haar begaafdheid ontwikkelt moet worden? 

- Je kind geen controle heeft over zijn of haar doen en denken?

 - Jouw kind zijn/haar kind talenten verwaarloosd? - Jouw kind vaak disfunctionele relaties heeft met anderen? 

- Jouw kind onvoldoende focust en presteert (vooral op school)? 

- Jouw kind destructieve karakters en mensen  aantrekt in zijn/haar leven? 

 In een complexe wereld biedt coach Valentijn een simpele oplossing met blijvende resultaten. Zoals een coaching traject om uw kind onder de knie te krijgen en bewust te leren leven en geloven in een ideale toekomst. Overwin de groeiende afstand tussen u en uw kind. Jouw kind zal je ooit een dag dankbaar zijn. 

Dit traject zal je helpen om:

- Je kind veel beter te begrijpen en hem/haar voor altijd te kunnen adviseren en begeleiden. 

- Negatieve patronen op te lossen in de relatie met je kind 

- De talenten van je kind aan te wakkeren en hem / haar te inspireren om zijn / haar ambities te volgen  Wat is nu de volgende stap?

Het is aan jou. Negeer dit stukje informatie en het verhaal eindigt. Je hebt het echter tot nu toe gelezen. Dat kan één ding betekenen: Je wilt het beste voor je kind(eren). Je bent nog nooit zo dichtbij geweest om jouw kind het leven te bieden vol keuze en geluk. Vul het contact formulier in en Coach Valentijn doet de rest. 

Of bel 0909-0606 En begin meteen met dit traject             (1 euro per minuut)


Coaching voor kinderen

Ervaring van een klant;

'Het ging slecht met mijn gezin. Ik werkte veel te veel en begon de controle over mijn twee kinderen te verliezen. Coach Valentijn bracht mij weer in contact met mijn eigen sterke punten, zowel als vrouw  en als moeder. Ik leerde mijn kinderen te begrijpen en met hen op een niveau te komen dat ik nooit voor mogelijk had gehouden. Het grootste geschenk dat een moeder kan krijgen, is om te zien hoe haar kinderen het beste uit zichzelf kunnen en willen halen. Ik zie nu hoe gelukkig ze zijn en daardoor voel ik me de beste moeder ter wereld! ”

S.Voigt, AmsterdamE-mailen
Bellen
Instagram